Aanmelden

Indien u op zoek bent naar een geschikte basisschool voor uw kind(eren), dan kunt u op deze website veel informatie over onze school vinden. In het bijzonder verwijzen we naar de documenten schoolgids en schoolkalender die u op deze site kunt vinden.

Als u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft of eens een kijkje wilt komen nemen bent u van harte uitgenodigd om daar telefonisch een afspraak over te maken. We zijn altijd bereid u rond te leiden en samen met u een kijkje te nemen in een aantal (kleuter)groepen. Zo krijgt u een goede indruk van onze school. Deze afspraak is bij voorkeur dus onder schooltijd. Ook zal u uitleg krijgen over de werkwijze in de groepen 1/2 en de doorgaande lijnen naar groep 3 t/m 8.

Mocht u hierna beslissen om uw kind aan te melden op onze school, kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor een inschrijfgesprek. Binnen enkele weken zullen we telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor een definitief inschrijfgesprek, waarbij we ook nader in gaan op de ontwikkeling van uw kind. U brengt op dat moment de u toegestuurde formulieren ingevuld mee naar school.

Graag tot ziens op KBS De Boomgaard!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.